top of page
Algemene elektriciteitswerken

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN EN DOMOTICA BIJ NIEUWBOUW EN RENOVATIE

TECHNIEKEN VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Elektriciteit heeft voor de stielmannen van Electro Moentack uit Kortrijk geen geheimen meer. Van een eenvoudig circuit tot gesofisticeerde domotica-applicaties, onze doorwinterde elektriciens zorgen voor de feilloze aanleg van uw elektriciteit.

 

Wij handelen met kennis van zaken en overeenkomstig alle wettelijke voorschriften om uw veiligheid en die van uw gezinsleden en werknemers maximaal te verzekeren.

OP DEZE PAGINA VINDT U EEN BEKNOPT OVERZICHT VAN ONZE VEELZIJDIGE COMPETENTIES OP HET GEBIED VAN ELEKTRICITEIT.

Uw elektriciteit, conform de regelgeving dankzij Electro Moentack in Kortrijk (West-Vlaanderen)

01.

AANLEG VAN ELEKTRISCHE INSTALLATIES

Staat u voor de aanleg van een volledige elektrische installatie in een nieuwbouwproject? U kunt op ons rekenen. Heeft u uw keuken uitgebreid of een veranda aangebouwd? Overweegt u om het magazijn van uw bedrijf als kantoorruimte in gebruik te nemen? Dan trekken we uw elektriciteit met hetzelfde gemak in de nieuwe ruimte door.

02.

CONFORM MAKEN VAN UW ELEKTRICITEIT

Soms voldoet de elektriciteit niet aan de wettelijke reglementering, en al zeker niet in een oud huis of bedrijfspand. Wij voeren de nodige werken uit om ze keuringsklaar en conform te maken met de bepalingen van het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) voor huishoudelijke en industriële installaties. U moet het keuringsattest ook kunnen voorleggen als u uw eigendom wilt verhuren of verkopen.

03.

ELEKTRISCHE SCHEMA’S UITTEKENEN

U kunt bij ons bedrijf terecht voor het opstellen van eendraadschema’s en situatieschema’s van elektrische installaties. Ze zijn de leidraad voor de aanleg van uw elektriciteit, door uzelf of door onze diensten. Bovendien vergemakkelijken ze de zaak als er een defect moet opgespoord worden. Of nog: als u uw elektrische voorzieningen later eventueel wilt uitbreiden of vernieuwen.

04.

ELEKTRISCHE DEPANNAGE EN HERSTELLINGEN

Op uw elektriciteit moet u altijd kunnen rekenen, zowel privé als in een professionele context. Laat uw elektriciteit het afweten, dan komen wij u depanneren. Met onze professionele interventie is het defect of de stroomonderbreking in een mum van tijd opgelost.

05.

DOMOTICA VOOR UW GEMAK

De elektriciens van Electro Moentack zijn thuis in domotica. De huidige mogelijkheden voor automatisering van toegangscontrole, verwarming, koeling, verlichting thuis en op kantoor betekenen optimaal comfort voor al wie er woont en werkt. Bovendien laat domotica toe om energiezuinig met elektriciteit om te gaan. Wij plaatsen voor u de kwaliteitsvolle domoticasystemen van Qbus.

06.

BINNEN- EN BUITENVERLICHTING

Of het u nu te doen is om sfeerverlichting - in huis en in de tuin – of om een goede werkomgeving voor uw medewerkers te creëren, u bent bij ons aan het goede adres. Wij adviseren u met plezier over de juiste verlichting in elke context en plaatsen ze ook snel en vakkundig.

07.

DATABEKABELING THUIS EN OP HET WERK

Ons bedrijf is ook onderlegd in databekabeling voor bedrijven en particulieren. Wij zorgen voor de feilloze verbinding van de meest uiteenlopende elektrische toepassingen, thuis, op kantoor en op de bedrijfsvloer. We leggen netwerkkabels die computers, telefonie en parlofonie, wifi, alarmsystemen en domoticatoepassingen met elkaar verbinden in een perfect functionerend interactief netwerk.

08.

LAADPALEN VOOR ELEKTRISCHE WAGENS

Tenslotte kunt u ons inschakelen voor de installatie van elektrische laadpalen op privéterrein en op bedrijfssites. Contacteer ons meteen en u kunt binnen de kortste tijd met een volle batterij en een gerust gemoed de baan op.

diensten
conform maken van de elektriciteit

ELECTRO MOENTACK STAAT VOOR EEN PERSOONLIJKE SERVICE EN PIEKFIJN UITGEVOERDE ELEKTRICITEITSWERKEN.

ONS VANDAAG NOG VOOR EEN AFSPRAAK EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE.

bottom of page