top of page
plaatsing van zonnepanelen

PROFESSIONELE PLAATSING VAN ZONNEPANELEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

ZONNEPANELEN EN THUISBATTERIJEN

Met de stijgende energieprijzen en toenemende bekommernis voor het milieu wordt hernieuwbare energie alsmaar belangrijker. Liggen duurzaamheid en een verantwoord energieverbruik u nauw aan het hart, dan horen zonnepanelen in het rijtje van evidente oplossingen. Met een beperkte investering in het materiaal en de plaatsing ervan bespaart u met zonnepanelen fiks op uw energiefactuur en draagt u zorg voor de omgeving. Als aannemer voor elektriciteitswerken plaatst Electro Moentack zonnepanelen voor particulieren en bedrijven in Kortrijk en bij uitbreiding in heel West-Vlaanderen. Daarnaast zijn we ook geregeld aan het werk in regio Gent.

 

Wij garanderen niets minder dan topkwaliteit. Ten eerste worden uw zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd door onze ervaren elektriciens. En ten tweede werken we enkel met de beste merken: ons bedrijf is erkend installateur van Solaredge en biedt ook de zonnepanelen van Bisol aan.

Solar Edge
Bisol-logo.png

Maar er is meer. Wij plaatsen voor u ook thuisbatterijen. Daarmee slaat u de zonne-energie op die uw zonnepanelen overdag geproduceerd hebben, alsook goedkope energie van het net tijdens de daluren.

 

Op die manier legt u een voorraad aan die u later kunt aanspreken. Een thuisaccu heeft doorgaans een opslagcapaciteit van 7 kWh.

premie berekenen voor zonnepanelen

PREMIE VOOR ZONNEPANELEN DANKZIJ UW RESCERT-INSTALLATEUR

Niettegenstaande zonnepanelen erg populair zijn, heeft de sector onlangs een flinke knauw gekregen met de afschaffing van de terugdraaiende teller. De Vlaamse regering voorziet een nieuwe eenmalige premie voor wie na 1 januari 2021 zonnepanelen aangekocht heeft. De voorwaarde is wel dat zij geplaatst zijn door een RESCert-installateur (Renewable Energy Systems Certification), zoals ons bedrijf Electro Moentack. Wij helpen u graag om uw premieaanvraag administratief in orde te brengen.

 

Wilt u meer vernemen over de premie voor plaatsing van zonnepanelen, dan bent u bij ons welkom. We vertellen er u alles over. Maar u kunt ook via onderstaande linken alle bijzonderheden terugvinden:

https://www.rescert.be/nl

https://www.premiezoeker.be/premie/Fluvius/Premie-voor-zonnepanelen

next
plaatsing van zonnepanelen West-Vlaanderen

WILT U ZONNEPANELEN LATEN PLAATSEN IN WEST-VLAANDEREN ? REKEN DAN OP ELECTRO MOENTACK IN KORTRIJK.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

bottom of page